GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Anna of Zanzibar

5kamers/units
Zanzibar | South East Coast | Paje Zanzibari eigenaar/uitbater(s): Niccy Kiefer
11.24 m | Lat:S 6° 11' 16" Long: E 39° 32' 0" check-in: 14:00 / check-out: 10:00
Reserveer
Anna of Zanzibar opende haar deuren in juli 2009 op een domein van liefst 15.000 vierkante meter, langsheen de beroemde parelwitte stranden van Paje in het zuidoosten van Zanzibar, als een vijf sterren luxe boetiekhotel. Het hotel is gelegen tussen Paje en Raz Michamvi, met slechts een uur rijden van het historische Stone Town en de luchthaven. Anna of Zanzibar vertegenwoordigt een smeltkroes van diverse culturen in haar design en elegante stijl. Van koloniale meubelen, bekleed met rijk versierd Arabisch textiel tot Portugees porselein, wat zorgt voor een warme en huiselijke sfeer in een adembenemende omgeving. Dit gastenverblijf telt slechts vijf villa's, gelegen in een tropische tuin. Dit garandeert niet alleen de nodige privacy en exclusiviteit, maar ook een zeer toegewijde en persoonlijke service die je mag verwachten in vrijwel elk luxe hotel. In de villa's kunnen tot 4 personen logeren en gasten kunnen genieten van comfort en luxe. Tot de standaard faciliteiten behoren onder andere gratis draadloos internet, satelliettelevisie met een dvd-collectie, een eigen ruime badkamer, airconditioning, thee en koffie op de kamer, een kluisje, minibar, private butler service, een ruime dressing room en een eigen ruime veranda met tuin en prachtig zeezicht.

Het hoofdgebouw heeft gezellige open ruimtes, een grote bar, leefruimte, bibliotheek en restaurant. Tevens is er een mediaruimte waar gasten eventueel kunnen genieten van een film of dvd. De ruime veranda geeft uit op het strand en de Indische Oceaan, alsook het zwembad. Alle maaltijden worden hier op de veranda geserveerd. De tropische tuin ligt aan een 150 meter lang prive strand. Gasten kunnen ook in alle privacy genieten van een een maaltijd in de Shisha Lounge of de Beach Bandas, zonder door anderen te worden gestoord. De keuken is een mix van Afrikaanse, Arabische en Mediterraanse invloeden, met de klemtoon op verse ingredienten en vis, maar ook vlees en vegetarische maaltijden worden met veel zorg bereid. Er worden ook met de regelmaat van de klok thema-avonden georganiseerd, zoals een pizza festival, Swahili diner of een barbecue. Bij de bar kan je terecht voor een brede waaier aan heerlijke Zuid-Afrikaanse wijnen, frisdrank, lokale bieren en diverse cocktails.

Anna of Zanzibar heeft ook een eigen spa waar er twee verzorgingskamers zijn en gekozen kan worden uit een breed scala aan mogelijkheden. Een gespecialiseerd team van therapeuten staat ter beschikking. Conde Nast Traveller beschouwt het strand van Bwejuu, waar Anna of Zanzibar gelegen is, als een van de 30 meest geliefde stranden op een eiland in de wereld. Een locatie waar tal van watersporten kunnen worden beoefend en het heerlijk vertoeven is in het kristal heldere en vooral warme water. Vlakbij (10 minuten) het is Buccaneer Diving Centre voor zowel getrainde als onervaren duikers. Kite liefhebbers kunnen terecht in het Zanzibar Kite Centre voor zowel lessen als materiaal. Anna of Zanzibar leent zich ook perfect voor diegenen die een onvergetelijke huwelijksreis willen maken of hun gelofte opnieuw willen vieren op een gepaste manier. Een heerlijk kreeftdiner bij een prachtige zonsondergang; iemand?

Opmerking: Tarieven zijn inclusief alle maaltijden, thee en koffie, mineraalwater, frisdrank en vruchtensap, huiswijnen, lokale bieren, een selectie van sterke drank. Alle andere extra's zijn niet inbegrepen, zoals excursies, exclusieve drankjes, wasserijdienst en gebruik van de spa faciliteiten. Enkel een voorschot van 25% garandeert een reservatie. Niet terugbetaalbaar.

Kinderen:

- Kinderen tot 2 jaar verblijven gratis bij twee volwassenen. Babybedje beschikbaar
- Kinderen 3 tot 12 aan 30%
- +13 aan 50% als ze de kamer delen met twee volwassenen (max. 4 personen in een villa)

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtBuffetLunchDiner

Faciliteiten:

Luchthaven transfersBar gelegenheid Satelliet TVWasserijBibliotheekZwembadInternet toegangDraadloos netwerkFaxCopyParkeerplaatsDVDBuffet

In de kamers:

AirconditioningVentilatorVerwarmingWasserijRookverbodThee en koffieKluisjeHaardrogerKoelkast/minibarInternetTelevisieSateliet TV

In de badkamers:

Douche in bad

In de omgeving:

StrandPlattelandBosgebiedNatuurreservaat Township
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zanzibar te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Sinds 1 juli 2015 geldt er in Zanzibar een zogenaamde Infrastructur Tax. Deze kost 1 US$/per persoon/nacht en zal door de meeste hoteliers ter plekke worden verrekend met de klant.

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen